Mitä?

Otan kantaa siihen maailman typerimpään tosi-tv-ohjelmaan, jota ilman haluan ehdottomasti olla ja elää, mutta tiedotusvälineet pitävät tehokkaasti huolta siitä, että ei siihen pieni ihminen pysty.

Pieni sitaatti tämän päivän Aamulehdestä:

Päivän väläys

Isoveli piti bb-talon asukkaille tietokilpailun. Kisassa pyydettiin mm. nimeämään kolme kansainvälistä tiedustelupalvelua. talon neropatti A vastasi: 118, 112 ja 020202.

siis… M I T Ä ?

Tänään ei aamukaan ollut paras mahdollinen, sen lisäksi, että olen ollut koko päivän ja illan yhtä soittoa putkeen töissä, hah! Kuulkaas: Oman Isoveljeni sain kyörättyä ovesta pihalle, että ehtii bussiin ja yhdeksäksi kouluun kaupunkiin. (Tuplat menivät jo kahdeksaan…) Venyttelen siinä ja kaadan kupin kahvia ja ajattelen nautinnollisesti lukea lehteä hetken ennen koiralenkkiä ja täyttä tohinaa. 

Poika soittaa, olisi kyllä ehtinyt bussiin, mutta jäi lompakko, jonka sisällä bussikortti ja rahaa. Ei auttanut: Takki niskaan pyjaman päälle ja ajoin pojan kaupunkiin. Ei lisää hyvinvointiani tällainen!

Siinä mitään kaffittelua enää takaisin tullessa, lisää hynttyytä niskaan ja koiralenkille, hmph!

Silmän verkkokalvolle sattui aamu-tv:stä lisäksi tämmöinen vapaasti suomeksi kerrottu pätkä:

McCainin jossain vaalitilaisuudessa oli mikrofoni annettu valkotukkaiselle vanhalle rouvalle, (siis ainakin yli 70-vuotiaalle) joka sanoo pokkana , ettei luota Obamaan, sehän on arabi! McCain tarttuu rouvaa kädestä ja sanoo selvästi, että -Ei, rouva, hän EI ole arabi- moneen kertaan. Valkotukkainen rouva ehtii sanoa mikrofoniin vain – Ihanko totta? (Really?)

Siis… M I T Ä ?

Mä yritän ajatella kaikista ihmisistä hyvää, mutta joskus tietämättömyys ja tomppelius on kyllä niin yli kaiken ymmärryksen menevää. Eikä enää voi edes viitata pelkästään rapakon takana asuviin, sen todistavat nämä ihanat kotimaiset tollot super-tosi-tv-nobody-muka-julkut.

Onneksi pääsen tuulettumaan aina niin kauniiseen Tukholmaan parin viikon päästä. No joo, joo päiväksi vain, mutta se on päivä Tukholmassa se.

vanha-kaupunki

Mainokset

6 comments

 1. Nyt on rouvalla höyry päällä! Tuo bb-tietovisa oli aika hyvä vitsi. Ja Tukholma-kuva näyttää hauskasti melkein pienoismallilta. Mutta niinpä siellä muutenkin näyttää, kaikki on niin hauskannäköistä.

 2. Voi se aluksi naurattaa, mutta parkuhan sitä lopulta pääsee, kun tuommoisia saa lehdestä lukeakseen, hah! On höyryä… tars varmaan juoda kuppi teetä ja mennä nukkumaan, aamulla taas kaikki menevät kouluun…
  Tukholma on ihana ja niin lähelläkin vielä. 🙂

 3. Minä ohitan edelleenkin nuo BB:t, en uhraa ajatustakaan niille.
  Mutta ymmärrän, jos lehdestä pomppaa väkisin silmille. No Krisu kiitos, että sain nauraa tälle elämään jäävälle aforismille.

  Saman kuulin myös telkusta kuin sinäkin. Nyt jäin miettimään, että tarkoittiko McCain, että Obama ei ole arabi vai että HÄN ei ole arabi. Ajattelin kuullessani tarkoittavan tuota ensimmäistä vaihtoehtoa, mutta nyt en ole Mc Cainistakaan enää varma. Olisiko yhden äänen saanut itselleen pelastettua, kun vakuutti ettei ole arabi. Näin se kuullun ymmärtäminenkin sotkeutuu. No Obama kuitenkin voitti, onneksi.

 4. Anioni

  Siis häh? Mulla jäi vaan suu auki näistä jutuista 😉

 5. Arleena,
  Kyllä McCain tarkoitti Obamaa sanoessaan ”hän ei ole arabi”. Minusta aivan selvästi. 🙂

  Anioni,
  Elämme kulttuurihistoriallisesti merkittäviä aikoja! 😀 😀 😀

 6. No niin sanoi, mutta kun tässä nyt oli tämä ”viisaus”, ajattelin että jospa senkin kääntäsi sen sanonnan päälaelleen.
  Ei nyt enepää, koska en ehkä tule oikein ymärretyksi. Osaksi oli totta ja osaksi humoria.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: