Ruusukaalit kookoksen sylissä

Lupsakka kaali on kotonaan kookoksen sylissä

neljä annosta

3 pussia ruusukaaleja à 300g 
2 isoa sipulia 
3 valkosipulinkynttä 
2 tl thaicurrytahnaa 
suolaa 
pippuria myllystä 
kookoskermaa pari purkkia 
vettä n. 1 l 
neitsytkookosöljyä (tai oliiviöljyä) reilusti paistoon

n.300g kinkkukuutioita tai rapeaksi paistettua pekonisilppua,

persiljaa

Leikkaa kaaleista kannat ja kuori uloimmat lehdet. Puolita. Silppua sipulit reiluiksi paloiksi. Kuumenna öljy kattilan/padan pohjalla, kuullota siinä sipulit, currytahna, ruusukaalit. Suolaa tässä vaiheessa. Lisää kookoskermaa ja vettä. Keitä rauhassa hiljaisella tulella kypsäksi. Soseuta keitto. Lisää kinkku (tai rapsakaksi paistetut pekonipalaset), anna sen lämmetä. Tarkista maut, lisää nestettä, jos liian paksua. Syö.

4 comments

  1. Hyvältä näyttää ja auringonkeltaiselta.

  2. Täytyypä kokeilla. Näyttää ja kuulostaa ainakin hyvältä.

  3. Arleena, 🙂

    Ruusupioni,
    Tervetuloa Melukylään! Ja kokeile ihmeessä, helppoa ja hyvää, ihan samettista. 🙂

  4. Voisin kokeilla, näyttää herkulliselta. (ilman sipulia tosin)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: