Äänestäkää…silakoita

Kun en ole puhtaasti ruokabloggaaja niin sallittakoon mainostus vaikkei sentään lobbaus, hehe. 

Lokakuun ruokahaasteen teemana oli silakat. Ruokapostausten lähettäminen on nyt päättynyt ja on äänestämisen aika. Eilisen tai ennakkoäänestyksen perusteella äänensä kunnallisvaaleissa antaneille äänestys on helppoa ja silakkauurnalla käyminen on aivan naurettavan helppoa: Klikataan itsensä Kulinaarimurulaan  ja siellä tutkaillaan ehdokkaat, mielellään sekä kuvat, että reseptit, ja sitten klikataan omasta mielestä parasta silakkaherkkua. 

Käykää vielä silakkauurnalla kunnallisvaalien imussa, pliis, pliis!

Äänestysaiheesta vielä: Vähän aikaa sitten tein sen pienen leikkiäänestyksen Picasan kuva-albumeista. ääniä tuli 7, joista 3 halusi enemmän albumeja ja 4:lle käy kaikki. Kiitos äänestäneille! 🙂 

Minulle sen sijaan selvisi, Poll ei toimi kunnolla wp:ssä. Se antaa mahdollisuuden vain äänestykseen. Siitä puuttuu ’dead line’ eli koska äänestys katkeaa, ja siitä puuttuu myös tulosten julkaisu.

Nämä toiminnot saa käyttöönsä, kun käy hakemassa äänestysmasiinansa kirjautumisen jälkeen suoraan PollDaddyn sivulta. Sen verran on helppoa, että wp:läisille tulee vain kiva pikku koodi liitettäväksi postaukseen. Kävin jättämässä asiasta jo nootin, että eivätköhän ajan kanssa korjaa ’viat’ wp:iin, koska muuten se oranssi pylpyrä työpöydällä/kojelaudalla on yhtä tyhjän kanssa.

Mainokset

4 comments

  1. Ihanan näköinen lepopaikka – hetken tuossa haaveiltua jaksaa käydä vaikka silakkaäänestämässä;)

  2. Samat sanat kyllä tuossa kuusen katveessa kelpaa ihailla luontoa.
    Minä pelkäisin voittavani (en ole ottanut nyt osaa) en nimittäin osoisi pelailla noiden äänestysvipstaakien kanssa, tai ainakin siinä opetellessa kuluisi koko yö.
    Äänestysuurnille nyt.

  3. Tässä onkin tuntenut ihan osattomaksi, kun ei saanut äänestää kunnallisvaaleissa, joten riennän riemulla vaaliuurnille 😉

  4. Taallakin penkeillaan kuvin.
    Kaunis penkkikuva. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: