Sky Watch Friday #8 (14)

I’m very fortunate, I live ashore a big lake. My hometown Tampere is situated between two big lakes, so I cannot help it that my swf-posts are also from the shores of the lake taken from my daily walking routins with our dog.

First two photos are from the scout camp  where one of my three sons was last weekend. The camp took place quite near our home, I drove only 5 or 6 minutes to leave and to get my son from there.  The cloudy one I took last monday on a daily walking routine. / Järvenrantoja lähes päivittäin koiran kanssa koluavana ei voi kuin ihmetellä sitä innokkuutta, millä jaksan samoja rantoja aina vaan kuvata. Milloin mistäkin vinkkelistä. Pari ensimmäistä kuvaa on viiden minuutin automatkan päästä meiltä kotoa. Tuplailon puolikas vietti hurjaa partiolaisen erämaaelämää niinkin kaukana ja minä olin huolissani, kun aarteeni nukkuu yön ulkona laavussa. Kunnes sunnuntaina näin ’laavut’: laudasta rakennettuja ja virallisella nuotiopaikalla phah!  ja Torpan mökit kiven heiton päässä 😀  

Mari, se on sudenkorento, ei roska. /There’s a late dragonfly, not a trash in the sky.

I’m so fascinated with all the reflections, don’t you?

Cloudy day after a bright and sunny.

 

 

 Hundreds of great images from all over the world to see in Sky Watch. Please, click the icon./Klikkaa “Sky Watch”-nappia, pääset katsomaan, millaisia taivaita muut ovat postanneet.

17 vastausta artikkeliin “Sky Watch Friday #8 (14)”

 1. Ihania järvenrantataivaita, noita ei väsy ihastelemasta:) Puoli kymmeneltä se avautuu meillä eli englannin aikaa ovat kaksi tuntia meitä edellä ja kellonaika siellä siis puoli kahdeksan. Mutta ei niillä siellä kyllä vielä perjantai ole mutta tulossa hyvää vauhtia8] Ei jaksa valvoa myöhempään?

 2. Kiitoksia kuvasta !
  You’re lucky to live in such a nice place.
  My girl friend, vaimoni nykyuisin, was a student there some years ago. tampere is a good place to be.

 3. Sudenkorentopa hyvinkin 🙂 Onkohan se erehtynyt vuodenajasta, kun on näin myöhään liikkeellä…?

  Järven pintaan heijastuvat peilikuvat ovat kauniita. Jos ei ruska-asuisia puita näkyisi rannalla, ei uskoisi, että olet kuvannut syksyistä maisemaa. Niin huikaisevan sininen on taivas.

 4. Living lakeside is like being on holiday every day of the year. Do you skate on it in winter and ice-fish? Beautiful reflections and pictures.

 5. You can’t help it that you have such beautiful scenery near you…..cute line!! Thank you for showing us! Your photos are stunning! Happy SkyWatching! Greetings from Iowa, USA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s