Slideshow Tampereelta

Tampereen päivähän oli reilu viikko sitten. Kokeilenpahan näitä muutamaa aivan ydinkeskustasta näpsästyä kuvaa esittää näin Rock You:n slide show:na. Vähän vaihtelua. Kaappasin tämän vimpaimen Marilta mukaani, hän tuskin pahastuu, ei varmaankaan tekijänoikeuksien omistavia varpaita ole hänen ’reiskoissaan’ poljettavana. 

[rockyou id=124179503&w=450&h=338]

WordPressiläisiltä kysyisin, jos kuka tietää: kojelaudallani, sinne, missä näkyvät muiden linkitykset blogiini, on ilmestynyt kolme ikävää jotain pokeripelilinkitystä Melukylään. Niitä pelilinkkejä ja autovakuutuksiahan Akismet torjuu tosi tehokkaasti, mutta mitäs näille sisäisille huuhaa-linkeille tehdään? Ei Melukylä mikään peliluola ole, eikä siksi muutu.

Ne olivat kaikki bloggerissa, ja selvästi eivät oikeita blogeja. Merkitsin ne kuitenkin  heti roskablogeiksi. Toivottavasti siitä ei ollut haittaa minulle, että kävin niissä? Olen kyllä ottanut kojelaudalla ollessani käyttöön sen ekstra-super-hyper-suojauksen, sen, joka näkyy osotteessa kirjaimina https.

 

Mainokset

8 comments

 1. Hieno slideshow Mansesta!

  Mulle on tullut kanssa kaksi sellaista linkitystä. Jotain mukamas elokuvasaitteja…? Mistä se tehdään, siis se roskapostiblogiesto? Minäkin hölmö kävin kurkistamassa mitä ne on…

 2. lepis, kiitos!
  Jos sulla on bloggerin tili, tai en tiedä, tarvitaanko sitä edes, mutta mulla on vanhastaan tili olemassa, niin siellä yläpalkissa vasemmalla on ’merkitse blogi’. Sitä, kun klikkaa, niin bloggerin ylläpito käy tarkistamassa kyseisen blogin sisällön, näin olen ymmärtänyt.
  Roskapostiesto? kai sulla on Akismet toiminnassa? Sehän on valmiina olemassa oleva roskapostisuodatin WP:ssä, pitää vaan ottaa käyttöön.

 3. Kiitos. Toimin ohjeidesi mukaan. Tarkoitin siis roskablogiesto. Roskapostiesto on käytössä ennestään 🙂

 4. Krisu, kaappasin sen aikoinaan jostain… Susulta? Varmaan, sieltä kaikki liikkuvat härpäkkeet ovat kotoisin 😀 Jaettu härpäke on paras härpäke. Makee show!

 5. Makeeta mahan täydeltä.

 6. Olipa mukava kuvasarja, vieläkun liikku ”itsestään” niin ei tarvinnut sormia kuluttaa.

 7. lepis, jep, jep!

  Mari ja Kootee, täng juu!

  Arleena, haha! Sormet säästyy! 😀

 8. Iines J

  Oi, ihana Tampere! Hieno kuvakooste, pelasti iltani, kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: