Huomenna pukeudun pinkkiin

Syy on tämä:

Klikkaa kuvaa, ole hyvä!

 

Minun tätini rinta leikattiin viime kesänä. Koepalan tutkimisen jälkeen syöpälaji todettiin ärhäkäksi. Sytostaattihoidot menossa ja nyt lähtee tuppoina hiukset. Onneksi on olemassa peruukit ja onneksi niiden hankkimiseen saa tukea syöpäsäätiöltä. Ai? Eikö 70-vuotias enää tarvitse hiuksia? Ette tiedä, kuulkaa. Ripsiväriä ja huulipunaa hautaan asti! Serkku itki minulle vielä vähän aikaa sitten puhelimessa, että mitä hän oikein sanoo lapsille. Mummi kuolee mieluummin kuin menee hoitoon, kun hoidoissa lähtee tukka päästä. Näin meillä 😉

Onneksi on valppaita bloggaajia. Ilman Sooloilijaa, tämäkin erittäin tärkeä kampanja olisi livahtanut itseltäni varmaan ohi. Sooloilijan blogissa on listaa kaikenlaisesta tavarasta, mitä ostamalla mm. voi tukea tätä tärkeää asiaa. itse ostin viime kesänä jo jostain puutarhakaupasta Fiskarsin  ..öö.. no jotkut leikkurit. Sekatöörit ja jotkut pienemmät? Samassa paketissa ja ihanan pinkit! Niidenkin ostosta kilisi roponen rintasyövän tutkimuksiin.

Mainokset

4 comments

  1. Tärkeää asiaa. Huomasin tämän, kun meille tuli Scandicin jäsentietote – sielläkin tämä huomioidaan. Eli kaikki majoittumaan Scandiciin, jos haluatte tehdä hyvää!

  2. Juu sooloilijalta luin tästä kampanjasta, en olisi muuten kai huomannutkaan.
    Kaunis daalia, onko se vielä hengissä yökylmien jälkeen.

  3. Mari 🙂

    Arleena, daalioiden kuvia olen säästellyt kukkakuvahaasteeseen, mutta oli pakko ’julkaista’ pari päivää aiemmin tuon värin takia. Eivät ole minun, sääli. Olivat ainakin maanantaina elossa, kun kuvia otin, vai tiistainako se oli. Portin pielessä olivat, että uskalsin kuvata. Talosta tuli keski-ikäinen nainen postia hakemaan ja kertoi näiden kaunokkien olevan isänsä aikoinaan istuttamia.

  4. Kannattaapi vielä lukea MeNaisista kaikki aiheeseen liittyvät jutut; varsinkin suomalaisen pariskunnan haastattelu on erityisen koskettava. (tässä nyt tulee vähän turhaan mainostettua yhtä lehteä, mutta menköön nyt tässä asiassa).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: