Today’s flowers /Päivän kukka 05

Completely forgot on Monday to take part to this new flower challenge. Hope it’s ok to post my photo today. This shot is from today’s *walking with the dog*- routin. I’m not sure but I think it’s Ligularia dentata ’Desdemona’.  I’d love to have it on my own little garden. It’s very very pretty.

Click to enlarge/klikkaa suuremmaksi

Unohdin kokonaan saaneeni kutsun osallistua uuteen maanantaiseen kukkakuvahaasteeseen. Osallistun nyt?

Tämä kallionauhus (?) oli sopivasti tänään koiralenkin varrella. Soma kuin mikä!

Klikkaamalla kuvaa pääset kurkkimaan muiden kukkakuvia./Please, click the icon to see other flowerphotos around the world.

Mainokset

10 comments

 1. Suloinen nauhus ja hei, tahtoo mukaan! Tämän päivän postaukseni on juuri sopiva haasteeseen:)

 2. Great capture! Fantastic yellow!
  Well done!
  Thanks for join TODAY’S FLOWERS.
  Hope you come back every week!

  Cheers
  Luiz

 3. Very nice shot indeed; a delicate choice!

 4. Pitäisiköhän minunkin? Nauhukset on kyllä aikasen kivoja! Voisit muuten kertoa enempikin siitä mäkkiin siirtymisestä? Kokemuksia?

 5. Mukava aihe päivän kukka. Voisipa jossain vaiheessa osallistua. Marraskuussa on jo jonkin verran haastetta, jos kukat pitää ulkoa löytyä.
  Sanomattakin on selvää, että kuvasi ovat huippua. Niitä on aina mukava ihailla.

 6. Inkivääri: sekaan vaan, sitähän varten haasteet ovat olemassa!

  Luiz: Thanks! Posting a flowerpic every week through the year, well, that’s very challenging if you live here in Finland, where nothing grows during the winter, haha! But if it’s ok to post last summers flowers, then I’m sure you’ll get lots of flower posts from Finland also in winter time.

  Ilana: Appreciate your comment, thanks.

  lepis: Sinunhan suorastaan kuuluu! Backyard beauties on ihna tehty tätä kukkahaastetta varten.
  Mäkistä: vaikka olen täysin itseoppinut tietokonesohlaaja, en kokenut tähän maciin vaihtamista mitenkään kummoiseksi. Näyttö vaan on aivan omaa luokkaansa, kuvat ovat kirkkaita ja selvärajaisia, on oikein ilo photoshopata tällä kuvia. Ylhäällä vasemmalla näytöllä on omppu-ikoni. muistaakseni sieltä pääsee ohjeisiin. Ohjeissa on mm. sivu, jos olet vaihtanut windowsista maciin ja mikä nimi milläkin asialla on macissa. Räpläämistä, räpläämistä. Negatiivista: Picasa ei ole mac-yhteensopiva, ainakaan vielä. tai tiedän tyyppejä, joilla on Picasa macissa, mutta se vaatii niin paljon enemmän tietokoneasiantuntemusta kuin minulla on, että antaa olla vielä. Mun CS3 jäi myös vanhalle pc:lle, maciin en voinut ostaa tuhatta euroa maksavaa ohjelmaa, ostin siis elements 6:n se kustansi reilun sata euroa. Ulkoinen kovalevyni, jolla on n. 20 000 kuvaa, ei vastaanota ilman tyhjennystä ja alustusta macistä kuvia. Hyvä asia: mac osaa lukea sitä, joten saan sieltä vanhoja kuvia tarvittaessa. sain uuden pienen ja kätevänoloisen ulkoisen kovalevyn mieheltä lahjaksi sitten tätä macia varten. Maxtor sen nimi taitaa olla. En ole vielä saanut sitä toimimaan haluamallani tavalla. Luulen, että vika on siinä kovalevyssä, mutta en minä sitä osaa selvittää. Että on tässä pientä säätöö, joskin ei mitään ylivoimaista. Ainakaan vielä, en ole ajatellut vaihtaa takaisin. 🙂

  Arleena: Osallistu ihmeessä sinäkin, hauskaa! Njääh, postataan talven aikana viime kesäisiä kuvia? Voi kiitos sanoistasi, arvostan niitä paljon. 🙂

 7. I little bit of sunshine!
  Lovely image – well done.

  Thanks for visiting mine today and leaving such a nice comment.
  Hope to see you here next week.

 8. Beautiful shot and flower.

 9. Very pretty. I just joined Today’s Flowers. I guess a little late in the week. I am looking forward to seeing all of the great pictures that are being shared.

 10. Kiitos Krisu. Vastailit useaan sellaiseen käytännön kysymykseen joita olen pohdiskellut. Juuri nuo jo kotoa löytyvien oheislaitteiden yhteistoimivuus vaikuttaa tietenkin päätökseen. Ei niitä hanno ostella uusia, mutta jos sopivat niin silloin se helpottaisia. Minulla on sellainen Naxtorin kovalevy, joten se kai sitten sopisi. Se Mäkin näyttöhän minua sinne nyt eniten vetää ja muutenkin grafiikkapuoli. Töistä saan tärkeimmät ohjelmat ja sillä ei ole väliä kummlle käyttikselle, niillä on molemmille. Omissa ohjelmissa joutuisi sitten päivittelemään pc:stä mäkkiin, joten siinä olisi rahan menoa jonkin verran. Ja sitten se isoin asia, joka tässä nyt junnaa. AutoCad ei ole mäkkiyhteensopiva (täytyy muuten käydä tarkistamassa etten puhu aivan läpiä päähäni). Toisaalta voisin tästä tehdä pelkän cadi-koneen, niin siinähän se sitten olisi.

  Mutta jos tässä nyt joutuu kameran ostoon, niin enhän minä saituri hanno mitään mäkkejä ostella 😉 Millos ne veronpalautukset tulee…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: