Täydellinen kesäviikonloppu

Ystävämme tiesivät kertoa, että Lumene-sarjan perustaja oli aikoinaan miettinyt kauneudenhoitosarjalleen nimeä. Samoihin aikoihin hän oli lomaillut Lummenne-järvellä. Eipä tarvitse kaukaa hakea yhteensattumaa.

Minulla on satamäärin kuvia loistavasta viikonlopustamme ystäviemme saarimökiltä 25.-27.7. tuolta Lummenne-järveltä. Jotain jäi silti kaikertamaan, en ehtinyt koskaan kuvata kuikkia ennen kuin ne sukelsivat tai sitten olimme aina liian kaukana. Täytyy silti sanoa, että kun vuosien jälkeen näkee pitkästä aikaa kuikkaparven yhdessä kalastamassa, niin on se vaan näky! Yht’aikainen sukellus, oooo!

Lapsia (=poikia) polski vedessä yhteensä 5. Kolme niistä minun, yksi ystävieni ”iltatähti” ja joka aamu saapui seuraan vielä iltatähden pikkuserkku vanhempiensa mökinrakennuksen jaloista. Koiria kaksi, perheen oma villakoira Fanni, joka ei paljon vedestä piitannut, sekä meidän vesipetomme Sniiffer Karvakuono. Lisäksi saaressa myös iltatähden parikymppinen isoveli tyttöystävänsä kanssa. Hei hulinaa!

Niin monta kuvaa, että pakko laittaa galleriana. Klikatkaa kuvia: ensimmäinen klikkaus avaa kuvan medium-kokoisena. Mediumia kun klikkaa, saa kuvan täysikokoisena ruudullensa. Minusta monissa kuvissa se on eduksi. (*edit 07/09: vimpstaakit muuttuneet blogipohjassa, enää ei saa täyttä kokoa esiin galleriasta.) Olen tehnyt aiheesta myös tabblon, siellä on lisää kuvia, myös samoja. Tabblo on täällä.

Loppuun laitan kuitenkin suurempana yhden mielestäni onnistuneimmista kuvista, kun järvi oli tyyni, eikä vielä ollut pimeää. Vaikka sekin on jo noissa gallerian kuvissa, mutta ettei vaan menisi sivu suun!

Mainokset

9 comments

 1. Nyt ymmärrän kommenttisi vielä paremmin: teillä on ollut todella täydellinen kesäloma tuolla! Vesielämää auringossa ja lasten riemua ei voita mikään.

  Hienoja kuvia, ja suurentaminen tekee tosiaan hyvää. Alin kuva on upea, samoin auringonlaskut.

 2. Katriina,
  Loistavat ilmat ovat jatkuneet kotonakin. Viime viikonloppuna olin ystäväni kanssa Vaasassa asuntomessuilla, menimme jo perjantaina pitkän matkan takia ja luuhastelimme lämpisessä auringonpaisteessa asuntomessuilla koko lauantain! Harmittaa maanantainen töihinmeno, kun on vielä niiiin kesä. 😀

 3. Ihania kuvia ja tunnelmia! Hauskaa nayttaa olleenkin 🙂

  Voi tuota Suomen kesan/luonnon kauneutta! Olen saanut sen ihanasti vangittua kuviin, tuo tyyni jarvi onkin tosi kaunis.

 4. Oi kiitos, M’man!

 5. Hyviä kesätunnelmakuvia ja ihanat järvimaisemat. Olisiko lättysaari myytävänä.

 6. En tiedä arleena, mutta se on niin pikkuinen. Laguunin puolelta pääsee veneellä rantautumaan suojaiseen poukamaan, minne suhteellisen pienen järven kesäasukit ovat rakentaneet kivistä nuotiopaikan. Kerran kesässä kokoontuvat yhdessä letunpaistoon, siitä nimitys, virallinen nimi taitaa olla jotain aivan muuta. Sopiihan siellä nuotioiltoja vietellä ja tikkumakkaraa paistaa, mutta mökin paikaksi se on turhan pieni. 🙂
  Kiitos kuvakommentoinnista myös.

 7. Hanna

  Hmm. Ehkä miä tajusin 😉
  Kokkeloin joskus jos on aihetta. Kiitos kärsivällisestä neuvonannosta!

 8. Hannaseni, ei tässä kärsivällisyyttä tarvittu vielä yhtään! Ota yhteyttä ihan rohkeasti vaan! 😀

 9. Päivitysilmoitus: Reissuun « Merkintöjä Melukylästä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: