Kesävarpaat

Jalokivissä vilisee Iines J:n varpaita. Mari postasi villasukkien peittämät jalkateränsä. Realistista. Gummisaappaan sisällä. Suonenjoella on tullut golfpallonkin kokoisia rakeita, uuh.

Minä laitan kuvan viime kesältä lämpöä hohkaavan vanhan puulaiturin ja linnunmaidonlämpöisen uimaveden toivossa. Vasta ollaan heinäkuun alussa, eikä minulle juhannus ole koskaan ollut kesän hautaankaatumisen ennustus, vaan se on vasta lähtölaukaus sydänkesään.

Postittakaa kuvia varpaistanne, ajanvietettä aurinkolomaa odotellessa. Käykää kertomassa, missä niitä varpaita saa käydä tirkistelemässä. 😉

 

 

Mainokset

5 comments

 1. Tulisipa tuollaiset helteet, että vois paljaita varpaitaan auringolle näyttää. Ehkä se vielä onnistuu.
  Kiitos sinulle kommentista, pohtiessani kärhöni nimeä. Se on Piilu! Päädyin itsekin siihen kuvaston perusteella ja nyt sinä vielä ikään kuin varmistit. Piiluni on nyt toisessa kesässään ja kasvihuoneessa. Piha on niin kallioinen, ettei saa kavetuksi tarpeeksi syvää istutuskuoppaa. Kokemuksesta kärhöt ovat järkijään kuolleet ulkoruokinnassa.

 2. Hiukan ujon näköiset varpaat, pohtivat ehkä uskaltaisiko kastaa jonkun lumpeenlehtien sekaan vai ei. Kuka menee ensin?

 3. Voi minä käyn ensin jalkahoitajalla ennekuin kuvaan varpaani. Eivät ole kuvauskelpoiset ainakaan lähikuvaan.

 4. Voihan vitsi, tähänkö mun lomavarpaani sut houkuttelivat… Kiva kisa joka tapauksessa ja lienen kuvannut omia varpaitani tarpeeksi.

 5. aimarii,
  nonni, tänään (perjantaina) on ainakin hellepäivä! Mukavaa, että sait nimen kärhöllesi, huomasinkin, että kuva oli kasvihuoneesta.

  katriina,
  Joko mennään? 😉

  arleena,
  Jalkahoitajalle siitä sitten pian pian! 😀 Tahtoo kuvia.

  Iines,
  Kyllä! Sulla oli semmoiset varpaat, jotka tämmöistä aiheuttivat. Juu, eiköhän sulla niitä varpaita jo ole, jokainen voi omin silmin käydä tarkistamassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: