Yötön yö

Eksotiikkaa ukkoskuurojen muodossa. Vettä, vettä. Koko perheen tyytyväisyyskerroin potenssissa ziljoona. Lasten ei tarvinnut raahautua väkisin katsomaan kokkoa aikuisten mieliksi. (Kaikki niin humalassa, paitsi me, hah!) Aikuisten ei tarvinnut selittää jokavuotiseen tapaan tutuille kotona viihtymistä juhannuksena. Grilli suojassa katoksen alla.

Siunattu sadeilma!

pisarat-1

 

Valokuvatorstain 95. haaste.

 

 

 

9 vastausta artikkeliin “Yötön yö”

  1. Kauniita vesihelmiä poimulehdellä(?). Ah, meitä täällä lounaiskolkassa onnisti. Aattoaamuna pieni sateen ropsahdus, mutta sen jälkeen aurinkoa ja kumpupilviä eli bikineissä meni jussin vietto. Tosin jos mökillä erehtyi pihalta merenrantaan, niin tuuli jäähdytti nopeasti.

    Mutta nyt sataa ja minä kun eilen illalla selkä vääränä kannoin vettä istuttamilleni sireenin taimille.

  2. Poimulehtesi pinnalla olevia vesihelmiä minäkin ihastelin 🙂
    Meilläkin on usein tapana jäädä kotiin juhannuksena milloin mistäkin syystä (jalkapallo-ohjelmat, matka- ja työväsymys, laiskuus, kotona on kivempaa kuin toisten nurkissa). Sitten pitää selitellä muille ihmisille, miksi on jäänyt kotiin eikä kyläilemään. Ihan niin kuin olisi jokin kirjoittamaton sääntö, että juhannuksena pitää poistua omasta kodistaan ja että se pitää ehdottomasti viettää muiden ihmisten kanssa remuten ja rällästäen. Minä haluaisin sellaisen kirjoittamattoman säännön, että juhannuksensa saa viettää siellä, missä haluaa ja kenen kanssa haluaa. 🙂

  3. Minäkin otin juhannuksena pari kuvaa pisaroista poimulehdellä, mutta kukintoja ei kuvassani ole. Rauhallisesti sateiden välissä grillatessa juhannus meni.

  4. Hello! It has been a while since I dropped by, and see you’ve got lots of summery photos. I love this leaf with the water drops shining like jewels. The leaf has such a pretty shape to it too.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s