Itkun paikka

Valokuvatorstain 93. aihe on ”sattumalta”.

Jos 12-vuotias kokeilee äidin föönaamiseen tarkoitettua pyöröharjaa joutessaan märkään tukkaansa ennen kuin levittää siihen edes hoitoainetta, voi äiti 45 minuutin tuskaisten irrotteluyritysten jälkeen sattumalta joutua käyttämään saksia. Vaikka tukkaa olisi huolella kasvatettu (myös hoidettu ja tasattu!) hevarimittaan jo kolme ja puoli vuotta.

13 vastausta artikkeliin “Itkun paikka”

 1. Voi itku!

  Joskus harjakihartimen pyöröharjaa ei tahdo saada irti edes kymmensenttisestä tukasta, kun oikein hankala aamu sattuu eteen. Silloin tulee mieleen samanlainen ratkaisu, pääsisi ainakin lähtemään.

 2. Sattuma ja ikävä sellainen, hiuksista suuri osa föönissä. Uusi kasvatu tai uusi lookki.
  Eipä sillä läheltä piti tilanne on ollu joskus itsellänikin, kiireessä.

 3. Voi kun tutulta kuullostaa ja näyttää. Lapsen hius on vielä niin hentoa ja erilaista kuin aikuisen. Meilläkin lensi eräänä päivänä juuri tuon näköinen harja roskiin kun ihan KAIKKIEN hiukset jäi siihen kiinni, märinä ja kuivina..

 4. Kiitokset myötätunnosta kaikille. Olemme toipuneet (= mutsin toiveista huolimatta ei tullutkaan kevyttä lyhyttä mallia vaihtelun vuoksi. Muuten pitkä, mutta toisella puolella päätä roikkuva outo ”joku”. *huoks*)

  Sara,
  My son lost the battle with (MY! 😉 ) hairbrush after 45 min. battle. There was a lot of crying and pain and I did the best that I could but nothing helped but the scissors.

 5. Aikoinaan jo opin kokemuksen kautta, että kaikenlaiset puolikkaatkin versiot tukasta voivat olla in. Se on varmaan jo ihan cool. (Mutta kyllä sitä selvästi tuohon harjaan menikin. Hyvä kun ikuistit)
  Tänään näkyy varmaan monenlaisia muitakin mittumaaritukkia.

 6. That exact shade of red hair can be found in my own family; our parents did not have red hair, and my sister and I did not pass it on to our kids. Perhaps the next generation will have it again!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s