Mehiläinen ja kukka

*kuvalisäys 13.6.* Selviää viime kesänä istutetun alppiruusuni kokoluokka. Se istutettiin valkoisena…

Mainokset

3 comments

 1. :-))) Varsinainen kuvatulva kukista ja mehiläisistä. Kovasti on pikkueläin työn touhussa siinä hempeänherttaisten kukkien kimpussa. Voin melkein kuvitella kukkien tuoksun, vaikka ei ole aavistustakaan, mitä ne ovat. Kukkahulluutta tämä on!

 2. Tää on kiva blogipohja, mutta ai että kiukuttaa joka kerta, kun katsoo jutun loppuun ja innosta piukkana on alkamassa jättää kommenttia, niin tätä kommentoi painiketta ei löydykään mistään. Tuolloin muistaa aina, että paluu takaisin… Siinä vaiheessa on jo ajatus karannut – kuten nytkin 😀

 3. katriina,
  Rhododendron eli alppiruusu on kyseessä, pikkuinen alku. Mies toi ja istutti sen vasta viime kesänä. valkoinen taimi piti olla, mutta tuommoinen lila hempeys siitä talven aikana tuli. 😀 ja voi että, miten se on täynnä kukkia ja kuinka hienosti se leudon talven ansiosta talvehtikin.
  Tuoksu siitä kyllä puuttuu.

  Mari,
  haha! oliskos tästä apua: klikkaa postauksen otsikkoa enne lukemista ja voila! kommenttilootat ovat suoraan lopussa. permalinkität sen siis. Ja sama joka postaukselle. (Joku ei muistaakseni kitinöistäni huolimatta suostu linkittämään kuviaan kuin Picasaan, vaikka aina saan väärän kuvan klikkauksesta palkakseni 😉 )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: