Pionini ja sen kavereita

Eilen se ensimmäinen pullukkanuppu vasta avautui kunnolla. Viime yönä otin tämän kuvan jalan kanssa siinä puolen yön tienoilla. Tämän nimi on nyt sitten ”Karl Lagerfeld”. Jep. Kävin eilen Viherpuu-myymälässä vakoilemassa pionien nimiä ja tietenkin kaipaamassa isompaa pihaa, jonne saisi enemmän pioneita kasvamaan. Karl Rosenfeld on yhden punaisen suositun pionin nimi. Kun en nyt ole ihan varma, että onko tämä se, niin olkoon Lagerfeld.

Valkoiselle pionille arvuuttelin omasta mielestäni myös aika lähelle menevää nimeä, mutta lahopäänä unohdin sen nimen jo kotimatkalla. Teen uuden nuuskintaretken ensi viikolla sinne puutarhamyymälään. Kärhöjäkin pitää käydä katselemassa.

Tänä aamuna, kun pojat menivät koululle yhdeksäksi lipunnostoon ja hakemaan todistuksiaan, otin vielä nämä pari kuvaa:

Juhlasesonki menossa, ei ehdi kuvata, ei kirjoittaa postauksia. Kommentointikin on vähäistä, johtuen tästä juhlahumusta. Luen kyllä blogit niin suosikkilistaltani kuin googlereaderistakin. Kohta lähtö Lahteen yo-juhliin, sitä ennen on vielä vaikka mitä asiaan kuuluvaa ja kuulumatonta tösveröintiä suoritettavana.

-Uusi juhlakolttu (pinkki, pellavaa) ja siihen sopiva jakku (musta, pellavaa) ostettuna. Zukkikset (kahdet) ostettuna (voi oksu sentäs, että aina pitää laittaa). Piikkarit kiiltävät.

-Lahja ostettu, paketoitu, ruusu hankittuna, kylmiössä. (Älä unohda sitä sinne!) Aaa! Kortti pitää kirjoittaa. Kaikki oordningissa. Mutta kuka laittaisi mun tukan, aarghhh!

Mainokset

3 comments

  1. Upeita kuvia ja kukkasia, hienoja värejä.

    Hauskaa juhlaa, ollaanpa sitä tyylikäs!
    – toivottelee WSE jonka rooliksi tässä juhlasesongissa jäi korusähkeiden lähettely ja pöydän lainaaminen naapurin juhliin 😦

  2. Kiitos, WSE. Minä lainasin puutarhakalustoni viime kesänä kahteen kertaan naapureiden rippjuhliin, heh!

  3. Minna

    Karl Lagerfeld pioni kukkii heinäkuussa-heinäkuun lopulla vähän riippuen missä päin suomea on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: