Kasvaa, kasvaa

tikut mullassa Mummu laittoi tikkuni ruukkuihin. Nyt sitten vain ihmetellään hetki, että mitä sieltä ilmestyy.

Toivottavasti kuvanmukaisia kukkia sitten myöhemmin. Saviruukkuelämä on vain välivaihe kohti kunnollista ja oikeaa kukkasen elämää maassa. Kukkapenkkiin siis, kun terminen kesä alkaa.

 

Onkohan tämä vihreiden lehtien seasta pilkistävä erilainen vihreä lehtihomma akileija? Ja mitähän kukkaa nuo muut vihreät sen ympärillä mahtavat edustaa? Wannabe, jooh!

 

Alla on valkoisen pionin ponnistus kohti aurinkoa. Se kukkii myöhemmin kuin aiemmassa postauksessa ollut punaisen (alun) kuva.

Ruohosipuli. En erehdy.

Mainokset

4 comments

 1. Kivan kokoisia kuvia tässä wordpressissä, tuo ihan pieni varsinkin on tosi kiva aina johonkin väliin, tai alkuun..

  On ollut kiva heti alusta seurata tätä muutostasi. Sivupalkkeihin saa aika paljon otsikoiden alle materiaalia..

 2. Krisu

  Tuo pieni ON kiva.Sen ainoa ”vika” on, että se ei avaudu isommaksi, kun sitä klikkaa. Kummallista, kun kaksi muuta kokoa aukeavat. Tai sitten tein jotain väärin, heh.
  Juu, materiaalia tosiaan saa. En taida edes tietää vielä, että miten paljon ja mitä kaikkea. Hitsit, kun kaikki tuppaa olemaan aina englanniksi. On vaan kokeiltava ja väännettävä. Puuhastelua! 😉

 3. Ja vielä: huomasitko, että kommentoijan pikkukuva ei näy tässä. Oma pikkukuvasi näkyy. Mistähän se johtu? Ei sillä, en minä sitä kaipaa, mutta miksikähän se jää pois..

  Vaikka onhan se niin että jos kommentteja on paljon, niin pieniä kuvia vilkaisemalla näkee heti nopeasti keneltä on tullut kommentteja. Ne jokaisen bloggaajan omat, persoonalliset kuvat jäävät mieleen..

 4. Krisu

  Tiedän mistä se johtuu: Olen liittänyt tuon avattaren wordpressiin, ja se näkyy vain, kun kommentoin wordpressissä olevia blogeja, esim. Neulekirpulla taitaa olla wordpressissä blogi. Kun kommentoin bloggerissa, se ei näy. Samoin sinun pikkukuvasi (=avattaresi) näkyy bloggerissa, koska olet kirjautuneena siellä, mutta ei näy wordpressissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: