Kaurapuuro



Valokuvatorstain
haasteena on tällä kertaa ”klassikko”.
Vanhin pojistani täyttää ensi kuussa 12 vuotta. Siitä kun lahon pääni kanssa miinustan sen ensimmäisen äidinmaitovuoden pois, saan lopputulokseksi 11 vuotta yhtämittaista puuronkeittoa aamuisin. Ja kattilassa. Ja eloveenaa, muu ei kelpaa. Sunnuntai on poikkeus tähän rutiiniin, silloin syödään muuta, silloin syödään ”herkkuaamiainen”. Munia keitettynä tai kokkelina, pekonia, paahtoleipää. Hillolla tai ilman, kukin valintansa mukaan. Jogurttia, muroja. Hedelmiä. Kaikkea muuta, mitä vain, paitsi ei puuroa.

3 comments

  1. taikeri

    Todella klassikko, toivottavasti ei myydä ulkomaille. Parasta kaurapuuroa tulee Elovenasta.

  2. Krisu

    Siitäköhän se syntyy, suomalainen sisu (toinen klassikko), kun vekarat pakotetaan syömään elovenaa aamuisin vuodesta toiseen? hehheh.

  3. Täti Monika

    Elovena sentään on herkkua verrattuna siihen akanapuuroon, mitä itse sai lapsena syödäkseen! Tosin, se oli kyllä suurinta herkkua seuraavana päivänä paistettuna, voisilmällä varustettuna ja isän kanssa syödessä. Muistelee silloinen ehkä 4 vee tyttönen🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: