Marjaemon lanttutikut

Karpin ranskalaiset

kolme annosta

Lanttua
Oliiviöljyä
mausteita, kuten suolaa, pippuria, yrttejä.

Leikkaa lantut siivuiksi ja poista siivuista kuoret. Pilko lanttu ranskalaisten kokoisiksi tikuiksi. Marinoi itse haluamillasi mausteilla maustetussa öljyssä ja paista uunissa pellillä 175° n. 45 minuuttia.

*muoks* Olen kokeillut niin, että aluksi, ehkä 20 min. pidän lämpöä uunissa n. 220°. Sitten sekoitan, etteivät pala, ja alennan lämmön jonnekin 160°. Minusta eivät lötkisty niin paljon kuin tasaisella suht miedolla lämmöllä. Mutta kokeilkaa itse.

*Tämä helppo resepti on supersuosittu karppipalstalla, maistuu myös minulle erittäin hyvin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Yksi kommentti

  1. Namikasta tuntuvat olev an. Näitäpä kokeilen, lanttuja saa taas kohta maalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s