Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit á la eccomi

Helppo ja herkullinen arkiruoka

kolme annosta

Noin kuusi pihviä

Taikina:
400 g jauhelihaa
1 muna
sipulia, valkosipulia maun mukaan
2-4 rkl Creme bonjour cuisine/valkosipuli-yrttiä
suolaa ja erilaisia mausteita maun mukaan (esim. paprikajauhetta, chilirouhetta, yrttejä jne)

Täyte:
1/2 prk fetajuustoa (sitä pehmeää)
– lisäksi voit laittaa myös oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, kapriksia…

1. Sekoita taikinan ainekset kunnolla sekaisin.
2. Tee sopivan kokoisia pihvejä.
3. Laita puolelle pihveistä haluamasi täytteet, esim. 1 tl fetaa ja oliivisilppua. Täytteet voit myös sekoittaa ensin yhteen ja levittää pihville vasta sitten.
4. Laita toinen pihvi täytetyn päälle ja painele käsien välissä kunnolla yhteen ja kiinni.
5. Paista pihvit pannulla voissa tai öljyssä, tai kypsennä uunissa.
6. Tarjoile herkullisten kasvisten ja raikkaan salaatin kanssa!

*Ohje: Eccomilta, karppipalstan kaverilta

feta-oliivitäytteinen jayhelihapihvi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s